Avsuyu Anaokulu
AVSUYU MAH. CUMHURİYET YENİ AVSUYU 30 SK. AVSUYU ANAOKULU BLOK NO 3 ANTAKYA / HATAY

VİZYON

Mutlu, kendine güvenen, başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.

MİSYON

Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel, sosyal, dil, psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip, kendidüşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Normal Eğitim